Profi Trips je cestovní kancelář, zaměřená především na tvorbu a realizace zájezdů na zakázku pro profesní a zájmové skupiny do mimoevropských destinací, zejména do Severní, Střední a Jižní Ameriky.
Zároveň nabízí i několik poznávacích zájezdů s pravidelnými odjezdy  a služby pro individuální cestující zejména v USA a Kanadě, jako je ubytování, pronájem automobilů a motocyklů, pronájem camperů, plavby lodí, letenky, vstupenky na sportovní utkání či kulturní akce. Služby rezervujeme přímo u dodavatelů, nebo prosřednictvím velkoobchodníků v USA, kteří mají často cenově nejvýhodnější nabídky.
Vytváříme zájezdy a služební cesty přesně podle požadavků a přání jednotlivých klientů, včetně zajištění odborných programů v navštívených zemích. Organizujeme cesty na zakázku pro lékaře, dealery aut, zemědělce, pěvecké soubory, sportovní kluby  a další profesní a zájmové skupiny.
 U Profi Trips si můžete objednat zájezd nebo služební cestu přesně podle Vašich představ. Stačí když napíšete specifikaci Vaší cesty na e- mail: info@profitrips.cz a rádi Vám obratem vypracujeme nabídku.

Cestovní kancelář Profi Trips je řádným členem ACKČR (Asociace cestovních kanceláří ČR). Profi Trips provozuje internetové stránky www.pruvodcedoameriky.cz.

Ing. Jan Kužel, majitel CK Profi Trips s.r.o.